Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preluarea Erber de către Koninklijke DSM, analizată de Consiliul Concurenței

consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Koninklijke DSM N.V. şi filiala sa, DSM International Participations B.V., intenţionează să preia compania Erber Aktiengesellschaft, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, joi, AGERPRES.

Koninklijke DSM este o companie producătoare de substanţe chimice, specializată în ştiinţele vieţii şi ştiinţele materialelor. Filiala din România a grupului are ca obiect principal de activitate fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă.

Erber este societatea-mamă a BIOMIN Holding GmbH, Austria şi a Romer Labs Division Holding GmbH, Austria. Biomin România activează în domeniul producţiei de aditivi furajeri, aditivi furajeri pentru îmbunătăţirea sănătăţii intestinale (fitogeni/uleiuri esenţiale, probiotice, acizi organici/amestecuri de acizi) şi preamestecuri pentru hrana animalelor. Romer Labs este un furnizor de soluţii de diagnostic pentru industria agricolă, alimentară şi a hranei pentru animale.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Autoritatea de concurenţă aşteaptă eventualele observaţii şi puncte de vedere în termen de 20 zile de la data acestui anunţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.