Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prelungirea voucherelor de vacanţă emise în 2019 şi 2020 până la finalul 2021, pe masa Guvernului

HORECA
HORECA

Guvernul discută, vineri seară, în primă lectură, două acte normative care vizează sectorul HoReCa. Unul vizează prelungirea voucherelor de vacanţă emise în 2019 şi 2020 până la finalul anului 2021, iar cel de-al doilea acordarea autorului de 20% din pierderea suferită în 2020 faţă de 2019.

Ministrul Virgil Popescu a anunţat, vineri seară, că se discută, în primă lectură, două acte normative care vizează sectorul HoReCa, potrivit news.ro.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

”Un ajutor de stat de 20% care se calculează din pierderea cifrei de afaceri din 2020 faţă de 2019. Practic, ajutăm toate companiile, indiferent de mărimea lor, din sectorul HoReCa. E un ajutor aşteptat de întregul domeniul şi cred că, cu acest ajutor, în anul 2021 îşi vor reveni”, a declarat Virgil Popescu.

De asemenea, acesta a anunţat prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă emise în 2019 şi 2020 până la finalul anului 2021.

”În cursul anului 2021, când sperăm cu toţii, odată cu vaccinul să treacă această pandemie, să existe practic vouchere care pot fi introduse în circuitul economic”, a mai declarat ministrul Economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.