Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League a prelungit contractul de cedare a drepturilor TV cu trei ani, pe aceeaşi sumă, cinci miliarde de euro

Premier League

Premier League a anunţat că a fost de acord să îşi reînnoiască înţelegerea pentru cedarea drepturilor TV pentru o perioadă de trei ani, cu aceiaşi difuzori, pentru puţin peste 5 miliarde de euro, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

Liga profesionistă engleză a anunţat, joi, că grupările au aprobat în unanimitate o propunere de reînnoire pe trei ani a acordurilor de transmitere în direct a partidelor cu Sky Sports, BT Sport, Amazon Prime Video şi BBC Sport.

Premier League a precizat că acordurile reînnoite pentru sezoanele 2022/2023 - 2024/2025 vor fi încheiate la aceeaşi valoare totală ca acordurile actuale, respectiv 4,5 miliarde de lire sterline (5,2 miliarde de lire euro).

DOSAR `Întreg județul Suceava a fost lipsit de PROTECȚIA INSTITUȚIONALĂ`...

Guvernul a fost de acord ca transmiterea drepturilor de televizare să se facă fără licitaţie, prin reînnoire cu actualii parteneri, din cauza impactului financiar al pandemiei Covid-19.

Noul acord va include o finanţare suplimentară de 100 de milioane de lire sterline (116 milioane de euro), în următorii patru ani, sumă care va fi destinată echipelor din ligile inferioare.

"Apreciem foarte mult faptul că guvernul este de acord să permită acest aranjament şi îi mulţumim pentru susţinerea continuă acordată Premier League şi meciurilor din Anglia", a declarat directorul general al Premier League, Richard Masters.

La rândul său, federaţia engleză de fotbal (FA) a salutat finanţarea suplimentară, spunând că peste o mie de cluburi din sistemul Ligii Naţionale (eşaloane semiprofesioniste) vor beneficia de aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.