Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League a respins cererea clubului Everton de amânare a meciului cu Burnley

Premier League

Premier League a respins cererea clubului Everton de amânare a meciului cu Burnley, de duminică, deşi clubul din Liverpool are unsprezece fotbalişti indisponibili, o parte dintre aceştia fiind infectaţi cu Covid-19, a anunţat joi antrenorul Rafael Benitez, citat de AFP, potrivit Agerpres.

"Avem şase accidentaţi şi cinci jucători cu Covid, cred că nu este corect", a declarat Benitez.

După cum s-a anunţat, două meciuri din Premier League, programate duminică, 26 decembrie, de Boxing Day, Liverpool - Leeds United şi Wolverhampton - Watford, au fost amânate din pricina cazurilor de Covid-19.

Cluburile din Premier League, îngrijorate de efectele pe care le-ar putea avea oprirea sezonului, au refuzat la începutul acestei săptămâni oprirea temporară a campionatului.

Această criză are loc într-un moment important pentru fotbalul englez, atât pe plan sportiv cât şi financiar, ţinând cont de audienţele aşteptate în cele trei etape programate între 26 decembrie şi 3 ianuarie.

Antrenorul echipei FC Liverpool, Juergen Klopp, şi omologul său de la Tottenham Hotspur, Antonio Conte, au pledat pentru disputarea semifinalelor Cupei Ligii engleze într-o singură manşă, în loc de două, din cauza calendarului aglomerat.

În ianuarie, Liverpool o va întâlni în semifinalele Cupei Ligii pe Arsenal Londra, în timp ce Tottenham se va lupta cu Chelsea, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, antrenată în trecut de Conte. În sezonul trecut, semifinalele Cupei Ligii engleze au fost reduse la o singură manşă, din cauza pandemiei.

Spurs, locul 7 în Premier League, are trei meciuri amânate din cauza condiţiilor meteo şi a unor cazuri de coronavirus în cadrul lotului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.