Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League - Antrenorul Steve Bruce va discuta cu noii proprietari ai lui Newcastle United

www.dailystar.co.uk
Newcastle United

Antrenorul echipei de fotbal Newcastle United, Steve Bruce, va discuta despre viitorul său cu noii proprietari ai clubului, scrie vineri BBC, după ce gruparea din Premier League a fost cumpărată de un fond de investiţii saudit.

Amanda Staveley, care face parte din noul consiliu de administraţie al lui Newcastle, a discutat deja cu Bruce şi cu căpitanul Jamaal Lascelles. Ea se va întâlni vineri cu staff-ul clubului, iar săptămâna viitoare va discuta cu jucătorii la revenirea de la meciurile echipelor lor naţionale.

Contactată joi de BBC, Staveley nu a dezvăluit ce planuri are clubul în privinţa actualului său antrenor.

Bruce a declarat pentru The Daily Telegraph că vrea să continue. El a adăugat însă: "Noii proprietari vor în mod normal un nou antrenor."

În următoarea etapă de campionat, Newcastle va primi vizita lui Tottenham la ceea ce ar trebui să fie meciul cu numărul 1.000 pentru Bruce ca antrenor.

Deja au apărut speculaţii despre cine i-ar putea lua locul tehnicianului în vârstă de 60 de ani. Printre numele menţionate sunt Steven Gerrard, acum la Glasgow Rangers, Frank Lampard, până la începutul anului la Chelsea, sau Antonio Conte, fost la Inter Milano, Juventus şi Chelsea.

Un sondaj în rândul fanilor lui Newcstle, dat publiciătăţii în această săptămână înainte de cumpărarea grupării, a arătat că 94% dintre repondenţi vor ca Bruce să plece "pentru binele clubului".

Noii proprietari au vorbit cu Alan Shearer şi Kevin Keegan, două legende ale lui Newcastle, despre rolul pe care aceştia l-ar putea avea în cadrul clubului. Shearer şi Keegan au avut experienţe dificile ca antrenori ai echipei în perioada când gruparea a fost deţinută de Mike Ashley

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.