Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League - Jurgen Klopp caută soluţii pe piaţa transferurilor după accidentarea lui Matip

Premier League

Antrenorul Juergen Klopp a declarat că speră că accidentarea fundaşului central Joel Matip nu este atât de gravă cum a părut iniţial şi a adăugat că Liverpool va căuta soluţii pentru problemele sale din compartimentul defensiv înainte ca perioada de transferuri să se încheie luni, transmite Reuters potrivit Agerpres.

După absenţele pe termen lung ale fundaşilor centrali Virgil van Dijk şi Joe Gomez, Joel Matip a suferit o accidentare la ligamentele unei glezne şi a fost înlocuit la pauza meciului de joi cu Tottenham Hotspur (3-1).

Klopp a spus că aşteaptă rezultatele examenului medical efectuat de Matip şi a precizat că exclude folosirea lui Fabinho în meciul de duminică de pe terenul lui West Ham United.

"Încă mai sunt mici speranţe că (accidentarea lui Matip) nu este atât de gravă, deci nu, nu avem încă rezultatul final. Sperăm că vom şti mai multe peste trei sau patru ore", a afirmat Klopp într-o conferinţă de presă. "Nu e nicio şansă ca Fabinho să joace în weekend", a continuat el.

Retras în compartimentul defensiv după accidentarea mai multor fundaşi, mijlocaşul brazilian Fabinho a suferit o accidentare musculară în partida cu Spurs. Mijlocaşul Jordan Henderson a fost folosit ca fundaş, iar Nat Phillips a intrat la pauză în locul lui Matip.

Victoria de joi, prima pentru Liverpool în ultimele şase etape, a dus-o pe campioana en titre pe poziţia a 4-a a clasamentului, cu 37 de puncte după 20 de meciuri.

Subliniind că Liverpool nu va face cheltuieli nesăbuite pe piaţa transferurilor, din cauza situaţie economice provocate de pandemia de Covid-19 pandemic, Klopp a indicat că gruparea de pe Anfield lucrează neîncetat ca să găsească în aceste zile o soluţie pentru apărare.

"Nu sunt sigur că acum este disponibil vreun fundaş central de 80 milioane de lire sterline. Nu sunt sigur că echipele ar vinde acum un fundaş de acest calibru. Este aceeaşi situaţie ca înainte, lucrăm la asta. totul e pe termen lung, de obicei. E vorba de de soluţii şi la asta lucrăm", a spus germanul.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.