Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League - Salah şi Van Dijk, incerţi pentru meciul cu Southampton

Premier League

Atacantul Mohamed Salah şi fundaşul Virgil van Dijk, fotbaliştii lui Liverpool, sunt incerţi pentru meciul de campionat de marţi de la Southampton, ce ar putea permite echipei lor să se apropie la un singur punct de liderul Manchester City, a declarat luni antrenorul Juergen Klopp, citat de Reuters.

Salah şi Van Dijk au fost înlocuiţi sâmbătă în finala Cupei Angliei, câştigată la lovituri de departajare în faţa lui Chelsea, acesta fiind al doilea trofeu obţinut de Liverpool în actualul sezon.

"Procesul încă nu s-a terminat, fiindcă sunt doar două zile de când am jucat 120 de minute... Avem o mulţime de decizii de luat. Acele 30 de minute suplimentare înseamnă o mare diferenţă... Va trebui să facem schimbări, nu ştiu cât de multe", a spus Klopp într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a adăugat că mijlocaşul defensiv Fabinho, care a ratat meciul cu Chelsea din cauza unei accidentări la coapsă, va fi indisponibil şi pentru întâlnirea de marţi. "Recuperarea sa merge foarte bine, dar mâine nu va fi implicat", a explicat germanul

Liverpool este la 4 puncte de Manchester City, deţinătoarea titlului, când au rămas două etape, însă Klopp nu crede că echipa lui Pep Guardiola, ce a remizat duminică a pe terenul lui West Ham United (2-2), se va împiedica în weekend când va primi vizita lui Aston Villa.

"Nu ştiu când s-a întâmplat ultima oară ca City să piardă puncte două meciuri la rând", a spus Klopp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.