Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ Cristiano Ronaldo îi răspunde femeii care l-a acuzat de VIOL ANAL: 'E contrar tuturor valorilor mele'

Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a respins acuzaţiile de viol pe care i le aduce o americancă de 34 de ani.

"Resping cu fermitate acuzaţiile care mi se aduc. Eu consider violul ca un act abject şi contrar tuturor valorilor mele. Nu intenţionez să alimentez acest spectacol mediatic creat de oameni care vor să-mi facă rău", a declarat Ronaldo, pe contul său de Twitter.

Citește și: Unde lucrează Alina-Maria, fostă Binder, soția Principelui Nicolae al României

Poliţia din Las Vegas a anunţat, luni, că a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol aduse de o americancă de 34 de ani împotriva lui Cristiano Ronaldo, care a dezminţit categoric orice agresiune asupra tinerei, într-o cameră de hotel, în iunie 2009.

”Fake news”, a afirmat, duminică, atacantul echipei Juventus, într-un mesaj postat pe Instagram. Reclamanta, Kathryn Mayorga, afirmă, într-o plângere depusă în statul Nevada, că Ronaldo a agresat-o sexual la 13 iunie 2009 şi a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest aspect.

Citește și: Eugen Teodorovici, replică pentru cei ce îl contestă! Dezvăluiri despre ANAF

”Plângerea doamnei Mayorga, dovezile fizice ale agresiunii sexuale nu sunt ''fake news''”, a spus avocatul Leslie Stovall.

Potrivit avocatului, Kathryn Mayorga speră nu doar să obţină dreptate, ci şi să încurajeze victimele agresiunilor sexuale să-şi raporteze agresorii, indiferent cât de ”celebri, bogaţi sau puternici ar putea fi”.

Citește și: Detalii incredibile scoase la vedere! Cine a suportat cheltuielile pentru nunta Principelui Nicolae cu aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder

La 13 iunie 2009, reclamanta a denunţat un presupus viol la poliţia din Las Vegas şi a fost supusă unei examinări medicale. "Însă în acea vreme, victima nu a furnizat detalii despre locul incidentului şi nici nu l-a descris pe suspect", subliniază poliţia din Las Vegas.

În plângere se arată că femeia nu l-a menţionat pe Ronaldo, spunând doar că este vorba de "fotbalist celebru". Ea s-a temut de "umilirea publică" şi de alte măsuri din partea fotbalistului, se arată în plângerea civilă din 27 septembrie, depusă la un tribunal din Las Vegas.

Citește și: Teo va avea noi colegi! Cine i se alătură din 4 octombrie

”Dosarul a fost redeschis şi detectivii se bazează pe informaţiile date de victimă", a anunţat poliţia din Las Vegas.

Vineri, publicaţia Der Spiegel a dezvăluit identitatea femeii care susţine că a fost violată de Cristiano Ronaldo în 2009 şi prezintă un interviu cu americanca în vârstă de 34 de ani. Potrivit publicaţiei, victima este Kathryn Mayorga.

Citește și: Unde lucrează Alina-Maria, fostă Binder, soția Principelui Nicolae al României

Avocatul femeii a deschis o procedură pentru contestarea validităţii acordului încheiat în afara procedurilor judiciare. Avocatul se bazează şi pe un document în care fotbalistul ar explica faptul că femeia ar fi spus “nu” şi “încetează” de mai multe ori.

În mărturia sa, Kathryn Mayorga a vorbit despre faptul că ar fi suferit un viol anal în noaptea de 12 iunie 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Citește și: Eugen Teodorovici, replică pentru cei ce îl contestă! Dezvăluiri despre ANAF

Cristiano Ronaldo a negat acuzaţiile şi susţine că a fost vorba de o relaţie sexuală consensuală.

În aprilie 2017, Der Spiegel a scris că portughezul Cristiano Ronaldo ar fi plătit 375.000 de dolari unei femei pentru a scăpa de acuzaţia de viol. Der Spiegel a anunţat atunci că se află în posesia unei copii a unei scrisori de şase pagini pe care femeia violate i-ar fi trimis-o lui Ronaldo la peste un an de la evenimentul petrecut în noaptea de 12 spre 13 iunie 2009, la Las Vegas. Femeia era identificată atunci ca fiind Susan K.

Citește și: Detalii incredibile scoase la vedere! Cine a suportat cheltuielile pentru nunta Principelui Nicolae cu aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder

Potrivit Der Spiegel, Ronaldo se afla la Las Vegas împreună cu cumnatul şi cu vărul său când a cunoscut-o pe “Susan K” la o petrecere. Cei doi au ajuns în apartamentul fotbalistului din Palms Place Hotel, iar după ce au intrat în jacuzzi şi s-au sărutat, Ronaldo ar fi violat-o. Femeia ar fi depus o plângere la poliţie, dar a doua zi de dimineaţă s-a ajuns la un acord prin care Ronaldo îi plătea 375.000 de dolari în schimbul retragerii acuzaţiei. Mai mult, femeia se angaja să nu ofere detalii despre acea noapte şi să şteargă orice fel de materiale electronice sau scrise.

Citește și: Teo va avea noi colegi! Cine i se alătură din 4 octombrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.