Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră de senzaţie: Noua versiune a Daciei Duster, abia lansată

incont.stirileprotv.ro
Dacia Duster nou 4

Premieră de senzaţie pentru Dacia. Noul model Duster, abia lansat, vine cu o versiune spectaculoasă. Duster cu o cutie automata cu dublu ambreiaj si sase trepte de viteza.

Citește și: Prima reacţie a lui Ilie Năstase după suspendare: 'Avocaţii mei sunt la Londra'

Totodata, Dacia lanseaza si o noua serie limitata transversala, intitulata „Explorer”, disponibila pe modelele Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy si Duster. “Pentru prima oara, Dacia include in oferta modelului Duster o cutie de viteze automata. Disponibila pe motorizarea 1.5 dCI 109 CP asociata cu sistemul Stop & Start, noua cutie de viteze automata EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj si sase trepte reprezinta o adevarata revolutie fata de cutiile automate traditionale. Astfel, transmisia EDC imbina robustetea si costurile reduse de utilizare specifice unei cutii manuale cu reactivitatea si caracterul practic al unei cutii automate”, a anuntat compania, intr-un comunicat.

Citește și: Reacţie dură a lui Traian Băsescu: Ce i-a transmis unui duşman de-al său

Datorita intervalului scurt de actionare a ambreiajului, cuplul este transmis fara intrerupere, ceea ce asigura o schimbare a vitezelor buna si un confort deosebit pentru sofer. Prin optimizarea algoritmului de schimbare a vitezelor, noul model reuseste sa ofere un consum redus si un nivel scazut al emisiilor de CO2, confom incont.stirileprotv.ro. In plus, costurile de utilizare sunt comparabile cu cele ale unei cutii manuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.