Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră în București: Workshop ținut de jurnaliști și specialiști despre cum trebuie să comunice oamenii bisericii și nu numai

O parohie din București are o inițiativă în premieră pentru cei care iubesc ortodoxia și nu numai! La Parohia Brâncuşi din Sectorul 6 al Capitalei se va ține, în perioada 16-19 septembrie 2021, un workshop gratuit de

„Comunicarea în mediul online: provocări şi beneficii. Misiunea eclezială” va fi susținut de jurnaliști și profesioniști în comunicarea publică. Vor conferenția profesioniști din cadrul Televiziunii Române, Trinitas TV și de la Facultatea de Jurnalism a Universității din București.

Prof. Univ. Emerit. Dr. Cristina Coman, Prof. Univ. Emerit. Dr. Mihai Coman, Asist. Univ. Dr. Bogdan Oprea, Diac. Asist. Univ. Drd. Gheorghe-Cristian Popa, Mădălina Rădulescu-Vochin - producător ştiri TVR, Cristina Liberis - Trinitas TV, Cosmin Cobîrlie - Graphic Designer sunt printre participanți, în timp ce Diac. Asist. Univ. Dr. Gheorghe Anghel va fi moderatorul evenimentului.

Doritorii se pot înscrie AICI până în data de 14 septembrie la următorul link.

Comunicarea pe social media, fake news, religia în online, rolul televiziunii în transmiterea mesajului public sunt printre subiectele ce vor fi abordate la eveniment. În plus, unul dintre atelierele practice vizează o introducere în Adobe Photoshop.

Programul integral poate fi consultat AICI

Destinat tinerilor, workshopul are ca obiectiv familiarizarea lor cu normele de comunicare din mediul online şi evidenţierea principalelor provocări, precum și demonstrarea rolului comunicării în misiunea eclezială din spaţiul virtual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.