Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiera în China a noului film 'James Bond' a fost anulată din cauza coronavirusului

doordenker.nl
daniel craig

Premiera în Beijing a filmului „No Time to Die", cel de-al 25-lea lungmetraj „James Bond", precum şi turneul de promovare în China au fost anulate din cauza noului coronavirus.

Premiera în Beijing a filmului „No Time to Die", precum şi turneul de promovare în China urmau să aibă loc în aprilie, dar au fost anulate din cauza noului coronavirus, potrivit presei locale, potrivit Mediafax.ro.

Cinematografele au fost închise încă de la festivalul Anului Nou chinezesc, luna trecută.

Chiar dacă acestea vor fi deschise în aprilie, la timp pentru premiera filmului, fanii chinezi ai lui Daniel Craig şi ai altor staruri ale peliculei nu vor putea să îi vadă pe aceştia în carne şi oase, pentru că au fost sfătuiţi să evite China, arată aceeaşi sursă, citată de Variety.

China este una dintre cele mai importante pieţe pentru franciza britanică „James Bond" şi a generat cele mai mari încasări din străinătate pentru cea mai recentă parte, "Spectre". Din cele 881 de milioane de dolari obţinute la nivel mondial, 84 de milioane de dolari au venit din China.

Citește și: BREAKING Senatorii din Comisia Juridică au respins ordonanța de urgență privind alegerile anticipate

Ultimul film din franciza 007 şi al cincilea care îl va avea drept protagonist pe actorul Daniel Craig, „No Time To Die" este regizat de americanul Cary Joji Fukunaga şi va avea premiera mondială pe 2 aprilie, în Marea Britanie.

Actorul în vârstă de 51 de ani a apărut pentru prima dată în rolul lui James Bond în pelicula „Casino Royale", din anul 2006. În 2008, a fost lansată pelicula "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace". Au urmat filmele regizate de Sam Mendes care au obţinut cele mai mari încasări din toată franciza: "Skyfall", din 2012, a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar filmul din 2015 "Spectre" - 881 milioane de dolari.

Luni, bilanţul deceselor în urma infectării cu noul coronavirus a ajuns la 1.868 în China şi la 1.873 la nivel global.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.