Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră în învățământ: Studenții români din Cernăuți vor putea avea diplomă de absolvire de la Universitatea din Suceava

pixabay.com
universitate biblioteca
Studenții români de la Universitatea din Cernăuți vor putea studia concomitent și la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, datorită unui acord semnat de cele două instituții, notează Zorile Bucovinei.
În baza acordului interinstituțional dintre Universitatea „Yurii Fedkovici” din Cernăuți și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, șefa Catedrei de filologie română și clasică, conf. dr. Cristinia Paladian, a avut o discuție cu prorectorul Universității „Ștefan cel Mare”, prof. Ștefan Purici, despre posibilitatea mobilităților academice a studenților în baza unui program de schimburi pentru studii universitare la nivel master.
Programul educațional de mobilitate academică va permite studenților de la Catedra de filologie română și clasică să studieze concomitent în programe de învățământ integrate în ambele universități și să obțină simultan două diplome de la universitatea ucraineană și universitatea europeană.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.