Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ în justiţia din România: Prima femeie condamnată la puşcărie pe viaţă

celula puscarie

Justiţia din România înregistrează o premieră nedorită. Oamenii legii au decis să condamne pe viaţă o femeie. Judecătorii Tribunalului Galaţi i-au găsit vinovaţi pe Tanţa Bîgu şi Sântion Gherasim, din comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi, de uciderea cu premeditare şi cruzime a Ninei Petrea, cunoscută sub porecla de Nina Farmacista, o concubină a bătrânului şi o rivală a femeii. Totul s-a întâmplat înaintea Bobotezei din 2015.

Vezi şi: BOMBĂ Şpaga din Dosarul Microsoft s-a negociat în sediul PNL

„Inculpata Bîgu Tanţa, pe fondul stării de gelozie pe care a recunoscut că o manifesta faţă de victima Petrea Nina a început pur şi simplu să o lovească pe aceasta în mod repetat, cu pumnii şi palmele peste cap precum şi cu picioarele în zona gurii. (…) În aceleaşi împrejurări, considerând insuficiente mijloacele pe care le folosea, inculpata a folosit împotriva victimei şi unul din lemnele care urmau a fi folosite la foc şi se aflau lângă soba din bucătărie, lovind-o pe aceasta, în mod repetat, în zona capului şi în diverse alte zone ale corpului”, se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citeşte şi: Adriana Săftoiu, nou atac la Traian Băsescu: DEZVĂLUIRI HALUCINANTE despre ce era la Cotroceni

Bătrânul, în vârstă de 75 de ani, a primit 30 de ani de închisoare şi e puţin probabil să mai iasă vreodată din puşcărie. În ceea ce o priveşte pe Tanţa Bîgu, anchetatorii au stabilit că a avut un aport semnificativ în suprimarea rivalei sale, aplicându-i lovituri crunte cu tot ce i-a picat în mână, cu intenţia clară de a o ucide, anunţă ziaruldeiaşi.

Citește și: CNA întrerupe emisia Kanal D, amendă maximă pentru Antena 1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.