Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ la Jocurile Invictus de la Sydney - Medalie pentru România

breaking news

Militarii români au obținut, la Jocurile Invictus de la Sydney, prima medalie pentru România, la probele de canotaj în sală. Dumitru Paraschiva a obținut, la proba de 4 minute, anduranță, locul III, iar colegul său, Cirpian Iriciuc, locul IV din 21 de competitori.

„Invictus Games Sydney 2018 -> prima medalie pentru România. Tocmai s-au încheiat probele de canotaj în sală la ergometru (indoor rowing) iar militarii noștri nu doar că se bucură de participare dar au reușit să ia acasă și o medalie. La proba de 4 minute, anduranță, Dumitru Paraschiva a obținut locul 3 iar Ciprian Iriciuc locul 4 din 21 de competitori. La proba de 1 minut, sprint, Dumitru a obținut locul 5 iar Ciprian locul 11 din 47 de competitori. Dragi camarazi, felicitări pentru participare și vă mulțumim pentru efortul depus!”, se arată pe pagina de Facebook a echipei Invictus România.

Tudorel Toader trolează pe Facebook: revine cu un nou mesaj, care va fi șters peste o oră

România este reprezentantă la Jocurile paralimpice Invictus de la Sydney, Australia, de 15 soldați care au fost răniți în teatrele de război. Jocurile au debutat sâmbătă, iar echipa din partea României participă pentru a doua oară la aceste competiții.

Lotul României care va participa la Jocurile paralimpice Invictus, ce vor avea loc în perioada 20-27 octombrie în Sydney (Australia), vor concura la tir cu arcul, ciclism, atletism, canotaj, nataţie, volei şi săritura în lungime. Soldații români au fost răniți în teatrele de război, precum cel din Afganistan.

Echipa României participă pentru a doua oară la aceste jocuri, după cele de anul trecut de la Toronto. Competiția reunește aproximativ 500 de soldați din întreaga lume, care au fost răniți în diverse teatre de război, și a fost înființată în 2014 de Prinţul Harry al Marii Britanii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.