Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră medicală la Deva - au fost efectuate proceduri medicale la Compartimentul de Cardiologie Intervențională și Cateterism Cardiac

Facebook
Laurentiu Nistor

Premieră medicală la Deva - au fost efectuate proceduri medicale la Compartimentul de Cardiologie Intervențională și Cateterism Cardiac

Vestea a fost anunțată de Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara care s-a declarat mândru de reușite echipei de medici:

”FELICITĂRI! SUNTEM MÂNDRI DE VOI!

Încheiem această zi cu o veste extraordinară!

Astăzi, la Spitalul Județean de Urgență din Deva, au fost efectuate, ÎN PREMIERĂ, proceduri medicale la Compartimentul de Cardiologie Intervențională și Cateterism Cardiac!

Opt pacienți cu vârste cuprinse între 42 și 69 de ani internați cu programare în cadrul secției Cardiologie, au fost supuși unor proceduri coronarografii diagnostice, proceduri de coronarografie și angioplastie coronariană cu implant de stenturi farmacologic active. Numărul total de stenturi implantate a fost de 10.

Felicit echipa de lucru mixtă, compusă din cadre medicale din Timișoara și Deva: Dr. Milovan Slovenski, Dr. Alexandru Gheorghiu, Dr. Constantin Blaj, Dr. Cătălin Popa, Dr. Patricia Blaj, Dr. Elisabeta Gruescu, As. Robert Diriczi, As. Aura Ionescu, As. Ildiko Nandrea, As. Daniela Draia și As. Anca Moldovan.

De asemenea, felicit conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva pentru această premieră medicală și pentru eforturile pe care le depune pentru a transforma spitalul din Deva într-o unitate medicală de înaltă performanță!

Mulțumesc prim-ministrului Marcel Ciolacu și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, pentru sprijinul acordat în îmbunătățirea constantă a serviciilor medicale la Spitalul Județean de Urgență din Deva! Mulțumesc Consiliului Județean Hunedoara pentru aprobarea proiectelor care vizează modernizarea SJU Deva, precum și colegilor mei din aparatul de specialitate pentru implicare!

Îi asigur pe hunedoreni că #SĂNĂTATEA rămâne prioritatea mandatului meu de președinte!”, a scris șeful CJ Hunedoara pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.