Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ MONDIALĂ Facebook pune lanțurile cenzurii pe Donald Trump: Rețeaua A RETRAS un anunț al președintelui SUA

Donald Trump nebun

Facebook a transmis, luni, că a decis să retragă anunţul antiimigraţie promovat de Partidul Republican american în campania pentru alegerile de la jumătatea mandatului, reţeaua de socializare motivând că acest anunţ are un 'conţinut senzaţionalist' care excede politicile de campanie, relatează agenţia EFE.

Compania condusă de Mark Zuckerberg a mai precizat că, deşi clipul cu acel anunţ va putea fi în continuare distribuit de utilizatorii Facebook, această reţea nu va mai accepta plata pentru difuzarea lui, scrie agerpres.ro.

Citește și: Schimbare radicală! Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare – Milioane de oameni, vizați!

Presa locală estimează că republicanii au cheltuit între 28.000 şi 100.000 de dolari pentru promovarea anunţului pe Facebook şi aceasta a adus între 2,8 şi 5 milioane de vizite pe platforma online.

Decizia Facebook survine după ce două dintre principalele posturi de televiziune americane, NBC şi Fox News, au luat în ultimele ore o hotărâre similară în legătură cu anunţul respins de la bun început de postul CNN.

Citește și: Vești bune pentru toți șoferii! Ce lege importantă a modificat Camera Deputaților

În anunţul electoral se face o paralelă între caravana de migranţi latino-americani ce se îndreaptă acum către SUA şi criminalul Luis Bracamontes, condamnat în 2014 pentru uciderea a doi poliţişti americani. 'Criminalilor periculoşi imigranţi ilegali, precum asasinul de poliţişti Luis Bracamontes, nu le pasă de legile noastre', se afirmă în anunţul ce se face ecoul unui alt mesaj transmis de Donald Trump săptămâna trecută pe Twitter, în care preşedintele american îi acuză pe democraţi că i-au permis lui Bracamontes să intre în SUA.

Citește și: Cine e jurnalista costaricană care a anunțat dezastrul pentru Elena Udrea – Mega-investigația în care a fost implicată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.