Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră pentru România - societatea civilă are propriul candidat: Gregoriana Tudoran, candidat independent la europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis candidatura independentă la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 a Gregorianei Tudoran, o tânără din Iaşi membră a grupului de iniţiativă civică „Împreună pentru A8“, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Solicitare urgentă a președintelui Klaus Iohannis! Ordin la nivel național

Gregoriana Tudoran a depus la Biroul Electoral Central peste 115.000 de semnături de susţinere pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, iar candidatura i-a fost admisă oficial pe data de 4 aprilie. Gregoriana Tudoran are 42 de ani, este născută la Iaşi şi lucrează la Bruxelles de peste 10 ani. A absolvit Colegiul Naţional ”Costache Negruzzi” din Iaşi, este doctor în economie, antreprenor, lobby-ist şi consultant financiar pentru afaceri europene.

Citește și: Ieșire fulgerătoare a lui Augustin Lazăr! Reacție în forță, după interviul difuzat de Antena 3

„Pentru colectarea tuturor semnăturilor, într-un termen extrem de scurt – 36 de zile, s-a mobilizat un număr impresionant de voluntari, în special din Diaspora. Le suntem recunoscători cetăţenilor români din afara graniţelor pentru modul în care au înţeles să se implice într-o acţiune civică atât de importantă pentru societatea noastră. Acţiunea inedită a societăţii civile, de susţinere a unui candidat pentru câştigarea unei funcţii de demnitar, este o premieră pentru România şi a venit din necesitatea de a ne asigura că ţara noastră trimite în Parlamentul European şi un deputat care poate reprezenta în mod demn şi onest interesele cetăţenilor. Motivul pentru care asociaţia nostră civică a hotărât să facă acest pas decisiv este lipsa totală de încredere în actorii politici din România, care au contribuit zeci de ani la degradarea continuă a situaţiei economice şi sociale a Moldovei, lipsa infrastructurii rutiere fiind principala cauză a stării în care se află această regiune", se arată într-un comunicat de presă trimis de Asociaţia "Împreună pentru A8", proiectul de autostradă care ar trebui să lege oraşul Iaşi de Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.