Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiera 'Romeo şi Julieta. Rock story' se dansează cu casa închisă

teatrulalba.ro
teatru sala alba

Teatrul de Balet Sibiu deschide stagiunea cu premiera "Romeo şi Julieta. Rock story", care se dansează cu casa închisă, vineri şi sâmbătă, după ce s-au vândut toate cele 1.000 de bilete, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

"A fi rock înseamnă totul şi în acelaşi timp nimic. Personajele mele sunt rock pentru că au o abordare curajoasă şi diferită a vieţii, sunt rock pentru că, înfruntând fiecare secundă a existenţei lor cu pasiunea celor care vor să trăiască cu putere şi spirit şi privind obstacolele în faţă, înving în ciuda tuturor. 'Romeo şi Julieta. Rock story' este emblematic pentru tot ceea ce putem fi, putem face, putem simţi în noi înşine pentru a schimba lumea", a declarat, citat în comunicatul de presă, coregraful Marcello Algeri.

"Romeo şi Julieta. Rock story" este un spectacol pe muzică de Queen, coregrafia Marcello Algeri, asistent coregrafie Sabrina Rinaldi.

Spectacolul îi are în rolurile principale pe dansatorii Alba Fernandez (Julieta), Miguel Teixeira (Romeo), Henrique Ferreira (Mercutio), Johan Mancebo (Tybalt). Reprezentaţiile de la Sibiu ale spectacolului "Romeo şi Julieta. Rock story" vor fi urmate în 15 octombrie, de premiera aceluiaşi spectacol în Italia, la Sanremo, pe scena Teatrului Ariston.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.