Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul anunță redeschiderea restaurantelor în București dacă se menține trendul ratei de infectări / VIDEO

ultima ora

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, la Guvern, că restaurantele se pot redeschide în București dacă rata de infectare cu noul coronavirus se menține la sub 3 la mie.

CITEŞTE ŞI: SONDAJ CURS - Opţiunile electorale la o lună după alegeri: Entuziasmul AUR scade, PSD se menţine pe primul loc

  • „Masurile din perioada sarbatorilor au dat rezultate, desi masurile nu au fost populare, si acum Bucurestiul a trecut sub 3 la mie si daca se pastreaza acest trend inseamna vesti bune pentru HORECA, inseamna ca putem redeschide restaurantele daca ramane sub 3 la mie in perioada urmatoare”, a declarat premierul.

Municipiul Bucureşti a ieşit miercuri din zona roşie în ceea ce priveşte rata de infectare cu noul coronavirus, cumulată la 14 zile, după ce miercuri a înregistrat 2,96 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când a avut 3,22 cazuri la mia de locuitori, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În zona roşie au rămas judeţele Timiş, cu 4,07 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când incidenţa a fost de 4,34 cazuri la mia de locuitori, Ilfov, cu 3,48 cazuri la mia de locuitori, în scădere mare faţă de ziua precedentă (3,72), şi Cluj - 3,49, în scădere faţă de ziua precedentă (3,66).

În schimb, 21 judeţe se află în zona verde (19 în ziua anterioară), cele mai mici rate de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrându-se în Olt - 0,57, Buzău - 0,68, Harghita - 0,69, Vrancea - 0,71 şi Gorj - 0,9.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.