Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul anunţă ultimul mare proiect al Guvernului Ponta: 'O zi specială pentru mine'

Victor Ponta anunţă "ultimul proiect important" pe care îl demarează. Premierul afirmă că, prin scoaterea la licitaţie de către CNADNR a lucrărilor de proiectare şi execuţie a unor sectoare ale autostrăzii Comarnic-Braşov, actuala guvernare va demara un proiect important de infrastructură rutieră, care va fi finalizat de un alt Executiv. 

"Mă bucur foarte tare că astăzi a apărut în SEAP. A fost aşa o surpriză pentru că tot lucram la ea şi tot nu mai credeam că se poate - licitaţia pentru Comarnic-Braşov. O să o încep eu, nu o să o termin eu, o să o termine cine o veni, dar important este că era, poate, ultimul proiect important pe care voiam să îl facem", a declarat joi premierul Ponta, la plecarea de la sediul PSD.

Ulterior, premierul şi-a manifestat bucuria şi pe Facebook: "O zi specială pentru mine - în Sistemul Electronic am lansat procedura pentru Comarnic-Brașov! Poate nu o voi inaugura eu, dar important este să începem cât mai repede!"

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România organizează licitaţie pentru proiectarea şi execuţia sectoarelor Comarnic - Predeal şi Predeal - Cristian, precum şi a drumului de legătură, de pe tronsonul Comarnic - Braşov, valoarea estimată a contractului variind între 316,69 milioane de lei şi 380,03 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de participare postat de companie pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Vezi ÅŸi: ULTIMA ORÄ‚: Schimbare de strategie pentru Autostrada Comarnic-BraÅŸov

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.