Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul belgian,atins de 'surditate parţială' după focul de armă pentru startul unei competiţii

www.voanews.com
belgia politie

Premierul belgian, Charles Michel, este atins începând de duminică de ''surditate parţială'' ca urmare a unui foc tras cu un pistol de către prinţesa Astrid, sora regelui Belgiei, pentru a da startul unei curse de alergare, potrivit purtătorului său de cuvânt, relatează marţi AFP. Charles Michel a trebuit ''să renunţe la o activitate publică la parlament'' marţi dimineaţa pentru un examen medical, a explicat pentru AFP purtătorul de cuvânt Frédéric Cauderlier, conform Agerpres.

Şeful guvernului belgian şi-a reluat totuşi agenda ''într-o manieră absolut normală'' marţi după-amiază, a precizat el, după ce a renunţat la unele angajamente din motive medicale. Charles Michel era în dreapta prinţesei Astrid când ea, cu ajutorul unui pistol de pornire, a dat startul, la ora 10,00, pentru cursa de alergare pe o distanţă de 20 de km din Bruxelles, la care au participat circa 40.000 de persoane.

În fotografiile oficiale, Michel apare făcând o grimasă, fiind vădit incomodat, în momentul în care prinţesa Astrid a tras cu pistolul. Focul de armă a avut un efect ''foarte jenant'' pentru el, a precizat Frédéric Cauderlier. El a invocat drept consecinţă imediată ''o surditate parţială'' şi văjâituri în urechi. Purtătorul de cuvânt a refuzat să ofere mai multe detalii despre starea de sănătate a premierului, ''pentru a-i proteja intimitatea''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.