Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul bulgar Boiko Borisov, testat pozitiv cu COVID-19: 'Respectaţi măsurile şi aveţi grijă'

Boiko Borisov

Premierul bulgar Boiko Borisov, care urmează un tratament la domiciliu după ce a fost testat pozitiv la COVID-19, le-a cerut conaţionalilor lui să respecte măsurile antivirale, în contextul în care Bulgaria a înregistrat marţi un nou nivel record al noilor cazuri înregistrate în 24 de ore, informează Reuters, conform agerpres.ro.

În vârstă de 61 de ani, Borisov a menţionat într-o postare pe Facebook că nu sunt schimbări în evoluţia sănătăţii sale şi că are o stare generală de rău, care însă nu îl împiedică să îşi desfăşoare de acasă activitatea de prim-ministru.

Guvernul Orban ar pregăti o nouă EXECUȚIE! O instituție de forță, DECAPITATĂ!


''Sunt tratat ca orice bulgar care trebuie să urmeze tratamentul acasă. Sunt încrezător că societatea noastră, condusă de medicii noştri, care sunt unii dintre cei mai buni din lume, va depăşi această provocare. Respectaţi măsurile şi aveţi grijă!'', a scris şeful executivului bulgar.

Duminică, Boiko Borisov a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Bulgaria a raportat marţi încă 2.243 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cea mai mare valoare a acestui indicator de la izbucnirea pandemiei. Un număr de 40.143 de bulgari au fost testaţi pozitiv începând din martie, iar 1.146 au decedat din cauza acestei boli.

Autorităţile medicale de la Sofia au impus obligativitatea măştii atât în spaţiile publice închise, cât şi în cele deschise şi au cerut populaţiei să respecte măsurile de distanţare fizică şi de igienă. Unele oraşe bulgare au decis să închidă barurile şi cluburile de noapte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.