Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciolacu s-a răzgândit: Prima vizită externă nu va fi în Germania (surse)

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marcel Ciolacu

Premierul Ciolacu urma să efectueze în Germania prima vizită externe după preluarea mandatului, potrivit unor surse guvernamentale. Între timp, noul premier se pare că s-a răzgândit și va reveni la tradiția premierilor români de a face prima vizită externă în Republica Moldova.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă se vor afla miercuri la Chișinău, potrivit unor surse politice. Aceleași surse relatează că premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, aflat sâmbătă la București, l-a convins pe Marcel Ciolacu să viziteze prima dată Chișinăul și abia apoi să meargă în vizită în Germania.

În Republica Federală Germania, Marcel Ciolacu se va întâlni cu cancelarul german Olaf Scholz, potrivit acelorași surse.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat cererea de acordare a încrederii pentru programul şi lista Guvernului propus de premierul desemnat Marcel Ciolacu. S-au înregistrat 290 de voturi "pentru" şi 95 "împotrivă". Niciun vot nu a fost anulat.

Ulterior, Guvernul Ciolacu a depus jurământul în fața președintelui Iohannis, la Cotroceni. Joi seara, de la ora 19.00, Guvernul Ciolacu a avut prima ședință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.