Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Cîţu nu îşi explică de ce a ajuns Timişoara în carantină: 'E clar că acolo nu s-au respectat regulile și nu au fost sancționați'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Florin Cîțu afirmă că la Timişoara, unde au existat critici pentru numărul redus de vaccinuri repartizate, există multe locuri libere pe listele de aşteptare. Premierul a anunțat că le-a cerut coordonatorului campaniei de vaccinare și ministrului Sănătății ca în zonele cu rată mare de infectare, unde sunt locuri libere pe platforma de vaccinare, să fie permisă vaccinarea persoanelor din etapa a treia.

"Am cerut ca în zonele precum Timișoara, carantinate, și unde sunt locuri libere, să se permită vaccinarea celor din etapa 3. E o nebunie să lași locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Dacă persoanele din etapa 1 și etapa 2 nu vor să se vaccineze, să lăsăm persoanele din etapa 3. Cer mai multă atenție", a declarat premierul Cîțu, luni dimineaţă, la Parlament.

Cîţu a mai declarat că a verificat situația din Timiș și a aflat că sunt 20.000 de locuri libere în platforma de vaccinare.  Premierul a afirmat, în legătură cu ecizia de carantinare a Timișoarei: "Nu îmi explic cum să ajungi să ai 20.000 de locuri libere și să fii în carantină. Primarul și președintele Consiliului Județean ar trebui să comunice mai mult pe tema vaccinării. E clar că acolo nu s-au respectat regulile și nu au fost sancționați."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.