Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Cîţu pune presiune pe firme: 'Le-am readus aminte că orice companie are posibilitatea de organiza centre de vaccinare'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu precizează că le-a solicitat reprezentanţilor organizaţiei patronale Concordia, în cadrul unei întâlniri desfăşurate, luni, la Palatul Victoria, să susţină campania de vaccinare anti-COVID, subliniind că implicarea mediului de afaceri în acest proces este esenţială.

"Am avut astăzi o discuţie foarte bună cu reprezentanţii organizaţiei patronale Concordia despre cum putem accelera campania de vaccinare împotriva COVID-19. Avem acelaşi obiectiv: prin imunizarea cât mai multora dintre noi, să aducem mai aproape normalitatea. Am solicitat patronatelor să susţină campania de vaccinare şi le-am readus aminte că orice companie are posibilitatea de organiza centre de vaccinare pentru angajaţi şi familiile lor. Implicarea mediului de afaceri este esenţială, iar Guvernul vine cu oferirea sprijinului logistic", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.