Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciucă, după parada militară de la Alba Iulia: 'Avem nevoie de unitate, de solidaritate, de empatie'

News.ro
Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, la Alba Iulia, că avem în continuare nevoie de unitate, de solidaritate şi de empatie. Şeful Executivului a participat la ceremonia militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României la Alba Iulia, împreună cu ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, relatează News.ro.

”Vreau să urez un sincer La mulţi ani tuturor românilor. La mulţi ani, România! Este o zi foarte importantă pentru noi. Aşa cum de fiecare dată am arătat respect şi cinstire pentru memoria celor care s-au jertfit în momentele cele mai dificile pentru ca România să fie aşa cum este astăzi, consider că şi de acum înainte, în momente poate nu la fel de dificile ca atunci, avem în continuare nevoie de unitate, de solidaritate, de empatie şi sunt convins că aşa cum am făcut de fiecare dată, o vom face şi de aci înainte, punând să demonstrăm că România este o ţară cu adevărat europeană”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Premierul a participat joi la ceremonia militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României la Alba Iulia, împreună cu ministrul Apărării, Angel Tâlvăr.

Peste 850 de militari şi specialişti din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, personal din cadrul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia şi Filialei Alba-Iulia a organizaţiei Crucea Roşie Română, cu aproximativ 60 de mijloace tehnice terestre şi aeronave militare, participă la parada de la Alba Iulia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.