Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciucă: Performanţele obţinute de lotul României la Olimpiada Internaţională de Lingvistică 2022 - remarcabile

ciuca cimpeanu

Premierul Nicolae Ciucă felicită elevii, profesorii şi coordonatorii pentru performanţele "remarcabile" obţinute de lotul României la Olimpiada Internaţională de Lingvistică 2022.

"Împreună cu tinerii din loturile celorlalte discipline de studiu care au scris recent poveşti de succes arată că învăţământul românesc performează şi are un frumos viitor. Mult succes în continuare! Suntem mândri de voi", a transmis, vineri, premierul printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a remarcat, pe aceeaşi reţea de socializare, palmaresul lotului României la această competiţie: o medalie de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz.

El le-a adresat felicitări elevilor: Mihai-Alexandru Bratu, de la Colegiul Naţional "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu (medalie de aur), Vlad-Ştefan Oros, de la Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timişoara (medalie de argint), Nicoleta Dobrică, de la Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti (medalie de bronz), Rareş Polenciuc, de la Colegiul Naţional "Roman Vodă" din Roman.

De asemenea, Cîmpeanu i-a felicitat pe profesorii coordonatori Valentina Cojocaru, Roxana Preda (Universitatea din Bucureşti) şi Paul Helmer (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.