Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul desemnat al PNL acuză PSD de poliţie politică

catalin predoiu

Premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, susţine că practicile folosite de primarul de Iaşi demonstrate de procurorii DNA arată de fapt practicile tipice de poliţie politică folosite de liderii PSD.

Citeşte: STENOGRAMELE DNA - cum era filată fosta amantă. A NU SE RATA

„Practicile primarului Iaşiului demonstrează că liderii PSD: 1) folosesc administraţia şi bunurile statului în interes personal şi 2) fac poliţie politică”, comentează Cătălin Predoiu pe reţeaua socială.

Împrejurarea că până şi un europarlamentar (Cătălin Ivan) a fost "filat" nelegal, dă abuzului PSD o dimensiune europeana. Oare ce gândesc liderii Parlamentului European văzând că un primar de mare oraş pune ilegal Poliţia pe urmele unui europarlamentar? Ce fel de aplicare a Programului Stockholm pentru un spaţiu european al Securității, Libertății şi Justiţiei face un primar ca cel al Iaşiului? Aici nu-i vorba doar de pericol public local, ci, prin simbolismul întregului caz, de un pericol pentru interesele statului, care trebuie să respecte drepturile omului si statutul europarlamentarilor. Mă întreb de ce intelectualitatea Iaşiului, oraş care îşi revendică leadershipul în industrii creative şi cultura, e pasivă faţă de această ruşine atrasă asupra propriului oraş?”, se întreabă Cătălin Predoiu, prin-cicepreşedinte al PNL.

Citeşte şi: Nichita nu urmărea doar fosta amantă. Un europarlamentar ar fi fost filat tot la ordinul edilului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.