Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING | Premierul desemnat se reorientează: După eșecul negocierilor cu PSD, se va discuta cu USR

bizmagazin.ro
pnl usr plus

Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de experți ale Partidului Național Liberal și ale Uniunii Democrate Maghiară din România, în prezența președinților Florin Cîțu și Hunor Kelemen, transmite biroul de presă al PNL.

Luni, 25 octombrie, premierul desemnat Ciucă va purta discuții cu reprezentanții conducerii Uniunii Salvați România pe marginea Programului de Guvernare, mai precizează reprezentanții PNL.

Negocierile dintre PNL și PSD au eșuat, după numai o întâlnire. Echipa condusă de Florin Cîțu și cea condusă de Marcel Ciolacu au discutat, duminică, la prânz, la Vila Lac, dar nu au ajuns la o înțelegere.

Potrivit informațiilor de la negocieri, liberalii au pus condiția ca PSD să nu vină cu nicio pretenție legată de programul de guvernare. După ce Marcel Ciolacu anunțase că social-democrații au 10 condiții, PNL a spus, din capul locului, că nu acceptă niciuna. Ciolacu a refuzat situația expusă de liberali și a plecat de la discuții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.