Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul, discuţii cu delegaţia Grupului Renault despre extinderea investiţiilor în România: Am salutat cu toţii ideea Simonei Bucura-Oprescu

renault

Premierul Marcel Ciolacu a avut discuţii, joi, cu delegaţia Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor în România, potrivit news.ro.

Astfel, adaptarea la tehnologiile verzi, lansarea de noi modele sunt bune argumente pentru dezvoltarea industriei auto, lucru care ar contribui semnificativ în economia ţării noastre, a spus liderul PSD. Şeful Executivului a adăugat că toţi participanţii au salutat ideea ministrei Muncii Simona Bucura-Oprescu de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia, potrivit news.ro.

„Am discutat astăzi cu delegaţia Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor în România. Adaptarea la tehnologiile verzi ale viitorului, preocuparea pentru lansarea de noi modele sunt argumente solide pentru dezvoltarea industriei auto, cu o contribuţie semnificativă în economia României”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit unei postări de joi de pe pagina de Facebook a Guvernului României.
Şeful Executivului a adăugat că „Dacia este un brand naţional cu istorie, dar şi cu viitor” şi „susţinem economia românească!”.
„I-am asigurat pe investitorii francezi că vor primi sprijinul Guvernului pentru a-şi consolida proiectele aici, în România, a mai spus Ciolacu.
De asemenea, premierul a mai precizat că toată lumea a salutat ideea ministrei Muncii Simona Bucura-Oprescu de a exista la Mioveni un Muzeu Dacia.
„Am salutat cu toţii ideea colegei Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi deputat de Argeş, de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia care să reflecte ataşamentul puternic al românilor faţă de acest brand naţional”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.