Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Florin Cîțu, despre ȚEAPA privind campania de împădurire la care a participat și Iohannis: Am trimis Corpul de Control

Guvernul Romaniei
Florin Cîțu

Reporterii Recorder au verificat stadiul campaniei de împădurire ”O pădure cât o țară”, campanie susținută puternic de către președintele Klaus Iohannis, dar și de către mai marii din Guvern.

Jurnaliștii au urmat harta digitală, realizată de Ministerul Mediului, care indica câți pomi au fost plantați pe fiecare parcelă în parte. În sistem, puieții apar ca fiind plantați, însă, de fapt, nu este plantat nimic.

Citește și: Ioana Mihăilă a CEDAT: ministrul Sănătății a vrut să plece din conferința de presă după ce a fost întrebată dacă face PUBLIC raportul privind decesele de COVID

Președintele Klaus Iohannis, însoțit de premier și ministrul Mediului, dar și alți oficiali de rang înalt, au dat startul campaniei de împădurire, dar după ce au plecat oficialii, nimeni nu a mai plantat puieții promiși.

Premierul Florin Cîțu a cerut verificări de urgență.

"Am cerut o informare la Corpul meu de control intern și vom vedea ce decizii vom lua", a anunțat premierul Florin Cîțu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.