Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Indiei, ținta unui complot de asasinat! Poliția e în alertă. Cine s-ar afla în spatele planului sângeros

The Indian Express
modi premier india

Poliţia a descoperit un complot ce viza asasinarea primului ministru indian Narendra Modi într-o scrisoare confiscată de la un presupus activist Naxal, membru al Partidului Comunist din India (Maoist), a informat vineri presa locală, relatează Xinhua, conform agerpres.ro

Scrisoarea care ar fi fost descoperită de poliţişti la domiciliul activistului Rona Wilson din Delhi vorbeşte despre faptul că militanţi Naxal plănuiesc "un alt incident de tip Rajiv Gandhi" pentru a pune capăt regimului Modi din India.

Este nevoie de o nouă cerere de revocare a lui Kovesi după motivarea CCR? Tudorel Toader clarifică: 'Viitorul începe cu respectiva decizie'


Wilson, membru al Comitetului pentru eliberarea deţinuţilor politici, şi alţi patru au fost arestaţi miercuri pentru legăturile lor cu organizaţia maoistă interzisă CPI. Scrisoarea a fost predată unei instanţe şi a fost dată publicităţii de o agenţie locală de presă. 

Ministrul de interne al Indiei, Rajnath Singh, a declarat reporterilor că securitatea şi siguranţa primului ministru rămân o prioritate maximă pentru toată lumea şi că ministerul său este prudent în legătură cu aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.