Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul israelian acuză o conspiraţie internaţională pentru a-l înlătura de la putere

benjamin netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat duminică guverne străine că încearcă să-l înlăture de la putere, cu două zile înaintea unor alegeri legislative în care, potrivit ultimelor sondaje, se află pe locul secund în intenţiile de vot, relatează AP.

Netanyahu a declarat pentru postul militar de radio că puteri străine au cheltuit milioane de dolari în cadrul unei campanii împotriva sa. El nu a spus la care guverne se referă, dar a subliniat că acestea complotează împreună cu presa şi grupări de stânga într-o campanie a cărei idee este "doar să nu fie Bibi", referindu-se la numele scurt sub care este cunoscut. El a apreciat că aceste puteri străine nu se gândesc la interesele Israelului şi că singurul lor obiectiv este ca el să capituleze în faţa solicitărilor lor.

Potrivit ultimelor sondaje, Netanyahu este devansat în intenţiile de vot de către Uniunea Sionistă, de opoziţie, înaintea scrutinului de marţi.

După ce a evitat presa în cea mai mare parte a mandatului său, Netanyahu s-a aflat în prim-plan, în ultima perioadă, într-o încercare de a câştiga terenul pierdut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.