Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, se află în carantină! A intrat în contact cu un consilier infectat cu COVID-19

Gali Tibbon/Pool via Reuters
Benjamin Netanyahu

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a decis să se autoizoleze timp de 14 zile, după ce a intrat în contact cu  un consilier testat pozitiv pentru coronavirus.

Un consilier al premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost testat pozitiv pentru coronavirus, au anunţat luni oficiali israelieni, informează Reuters.

Citește și: ALERTĂ Spitalul Județean Deva intră în carantină

"Vom acţiona în concordanţă cu directivele Ministerului Sănătăţii", a spus un oficial, anunţând diagnosticul pentru consilierul parlamentar, a cărui stare este descrisă de mass-media din Israel ca fiind bună.

Ministerul Sănătăţii din Israel impune în general o autoizolare de 14 zile şi o posibilă testare pentru coronavirus pentru orice persoană ce s-a aflat în proximitatea unei persoane infectate.

Potrivit mass-media din Israel, consilierul a fost prezent la sesiunea parlamentară de săptămâna trecută, la care au participat atât Netanyahu, cât şi parlamentari din opoziţie, cu care el încearcă să formeze o coaliţie de guvernare de urgenţă care să ia măsuri pentru stăvilirea coronavirusului.

A descis sa se autoizole

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.