Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, susţine eforturile Statelor Unite de contracarare a 'agresiunilor' Iranului

pbs.org
Benjamin Natanyahu

Premierul în exerciţiu al Israelului, Benjamin Netanyahu, a exprimat, joi după-amiază, solidaritate cu Statele Unite în criza cu Iranul, informează MEDIAFAX.

"În ultimele 24 de ore, Iranul a intensificat agresiunea împotriva Statelor Unite şi împotriva noastră, a tuturor", a declarat Benjamin Netanyahu.

Liderul israelian a îndemnat "toate ţările iubitoare de pace" să susţină eforturile Statelor Unite de a opri provocările Iranului.

Citește și: Andrei Caramitru pune tunul pe Klaus Iohannis! Atac de ultimă oră și la PNL

"Israelul este alături de Statele Unite şi de armata americană", a subliniat Benjamin Netanyahu, care a contestat de la început Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul.

Iranul a comis o "foarte mare eroare" prin doborârea avionului militar american, a declarat joi preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, în contextul tensiunilor dintre Washington şi Teheran. "Iranul a comis o foarte mare eroare!", a declarat Donald Trump prin Twitter.

Citește și: USR-PLUS se cutremură! Dezvăluirea care dinamitează Alianța 2020

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat doborârea unei drone militare americane care ar fi pătruns în spaţiul aerian iranian, dar Comandamentul Central din SUA (CENTCOM) susţine că aparatul de zbor se afla în spaţiul aerian internaţional, deasupra Strâmtorii Hormuz.

Citește și: Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

Relaţiile Statelor Unite cu Iranul sunt tensionate din cauza sancţiunilor impuse de Administraţia Donald Trump după retragerea din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Teheranul. Preşedintele SUA vrea limitarea activităţilor nucleare şi balistice iraniene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.