Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Israelului spune că există în continuare falii mari între Rusia şi Ucraina, în ciuda unor progrese în negocieri

Naftali Bennett

Premierul israelian Naftali Bennett, care încearcă să medieze un armistiţiu în conflictul dintre Rusia şi Ucraina, a declarat luni că există în continuare falii mari între cele două părţi, chiar dacă au fost înregistrate unele progrese, relatează Reuters.

"Mai e un drum lung de parcurs, deoarece mai sunt câteva chestiuni în dispută, unele dintre ele fundamentale", a spus el într-un discurs, conform unei transcrieri oferite presei de biroul său.

"Israelul, alături de alţi prieteni din lume, va încerca în continuare să construiască o punte (între cele două părţi în conflict - n.r) şi să pună capăt războiului", a adăugat Bennett, care a avut în ultima perioadă numeroase discuţii cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi preşedintele rus Vladimir Putin, potrivit Agerpres.

Într-un video postat duminică noapte pe reţeaua Telegram, Zelenski a salutat eforturile depuse de premierul israelian "în încercarea de a găsi o cale pentru negociere".

"Mai devreme sau mai târziu, vom putea începe să discutăm cu Rusia. Poate la Ierusalim. E un loc bun de a găsi pacea. Dacă acest lucru este posibil", a spus şeful statului ucrainean, care anterior duminică s-a adresat parlamentului israelian prin videoconferinţă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.