Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ludovic Orban, declarații NĂUCITOARE la Timișoara: Negocierile PNL - USR NU sunt blocate

Facebook
lanturi-orban

PNL neagă vehement blocarea negocierilor dintre PNL și USR PLUS. Discuțiile s-au oprit după ce PNL a decis discreționar că vrea ambele mandate de vicepreședinte al CJ Timiș, printr-o manevră a lui Dănuț Groza, primar din Sânnicolau Mare care taie și spânzură în organizația condusă teoretic de Alin Nica.

Citește și: CE a DECIS: în timp ce medicii anunță că românii MOR în spitale, România trimite 30 de ventilatoare ATI Cehiei

„Ca premier al României garantez prin activittatea mea de acum susţinerea din partea Guvernului pentru totate proiectele importante pentru judeţul Timiş şi Timişoara. Atât la nivelul judeţului Timiş, cât şi la nivelul oraşului Timişoara, PNL va forma majorităţile de guvernare locală cu USR-PLUS. Să fim clari, limpezi. Sigur că la baza acestei colaborări trebuie să stea argumente solide, non agresiune între cele două părţi şi să stea la bază obiectivele comune privind guvernarea locală”, a afirmat Ludovic Orban.

"Nu știu dacă au fost blocate. Aici decizia noastră este clară. PNL va forma majoritățile cu USR – PLUS",  a spus Orban despre negocieri. Legat de prezența lui Călin Roman pe liste, un liberal condamnat, Orban s-a făcut că nu știe de ce problema nu se rezolvă, deși PNL are conducere nouă de mai bine de o lună.  "Noi am trecut printr-un proces de transformare. Conducerea a fost învestită de curând, se va face analiza și cred că se va lua decizia corectă. Eu am luat decizia să nu accept pe lista de candidați un candidat pentru care există o decizie de incomptabilitate",a  spus Orban.

Premierul a avut atitudini similare și când PNL Timiș era condus de Nicolae Robu. Fiind întrebat dacă e normal ca primarul Timișoarei să jignească presa, Orban a evitat să îl critice pe Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.