Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ludovic Orban se va întâlni cu reprezentanții Asociației Școlilor Particulare și cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Premierul Ludovic Orban se va întâlni, joi, cu reprezentanții Asociației Școlilor Particulare și cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc, potrivit agendei șefului Executivului, anunță MEDIAFAX.

Prima dată, Orban se va înâlni, de la 9.00, la Palatul Victoria, cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc, iar la consulări vor participa și vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Citește și: A trecut un an de la condamnarea fostului lider PSD! Când ar putea fi eliberat Liviu Dragnea

Ulterior, de la 10.30, este programată o consultare cu reprezentanții Asociației Școlilor Particulare, care vor fi prezenși și vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educației, Monica Anisie și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

În cursul zilei de miercuri, Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentanții industriei cinematografice, în perspectiva reluării activității acestui sector în condiții de siguranță sanitară.

„Prim-ministrul a dat asigurări că reluarea producțiilor cinematografice și audiovizuale va fi posibilă după semnarea și publicarea în Monitorul Oficial a Ordinului comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Culturii privind normele de protecție împotriva COVID-19. Discuțiile au vizat măsurile de sprijin pentru susținerea sectorului cinematografic pe termen mediu și lung, inclusiv prin regândirea schemei de ajutor de stat de la Ministerul Economiei, investiții în producțiile locale, identificarea unor facilități fiscale pentru produsele culturale cinematografice”, conform unui mesaj al Executivului, postat pe Facebook.

Citește și: Lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu! Decizie în urma atacului la Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.