Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Marcel Ciolacu exultă după calificare: 'După ani de zile de așteptare chinuitoare...'

Denes Erdos / AP / Profimedia
echipa nationala a romaniei fotbal

Premierul Marcel Ciolacu reacționează la calificarea echipei naționale de fotbal a României la Campionatul European din Germania de anul viitor.

„Calificareee! Suntem la EURO, în sfârșit! Bravo, băieți! După ani de zile de așteptare chinuitoare, i-ați făcut din nou fericiți pe români!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

România a învins Israelul

Echipa națională de fotbal a României a învins, sâmbătă seară, echipa Israelului, în al nouălea meci al Grupei I de calificare la EURO 2024. În urma victoriei, s-a califcat la Campionatul European de fotbal 2024, din Germania.

Naționala s-a calificat la EURO 2024 după ce a învins, cu 2-1, reprezentanta Israelului. România a încasat un gol de la Israel în minutul 2. Tricolorii s-au repliat repede și Pușcaș a înscris, reușind egalarea, în cel de-al zecelea minut al partidei. La pauză, echipele au intrat la vestiare cu scorul de 1-1.

După două schimbări în tabăra israeliană până în minutul 62, Ianis Hagi a înscris în minutul 63, punând încă un punct pe tabelă în dreptul tricolorilor. Fotbaliștii naționalei au avut mai multe ocazii de gol până la final, însă scorul a rămas neschimbat. În minutul 84, Mihăilă a faultat din spate, astfel că a fost eliminat de pe teren cu cartonaș roșu de către arbitrul francez, Letexier.

România se află pe primul loc în grupa de calificare cu 19 puncte și va mai disputa un singur meci, cu Elveția. Indiferent de scorul din meciul cu elvețienii, România este calificată la EURO 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.