Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Marcel Ciolacu lasă politica deoparte / Calculele PSD pentru 2024 amânate - surse

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel ciolacu gest

Premierul Marcel Ciolacu lasă politica deoparte și se concentrează pe actul guvernării. Surse politice susțin pentru STIRIPESURSE.RO că liderul PSD va avea „discuții politice” cu cei de la PNL, privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare, după europarlamentare. Cât despre o decizie despre comasarea alegerilor, ea va fi luată tot după alegerile europarlamentare de anul viitor.

Premierul Marcel Ciolacu declara, în luna noiembrie, întrebat dacă există discuţii cu PNL privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare, că „există”. „Facem politică”, spunea atunci Ciolacu.

„Eu cred că şi PSD şi PNL am adus o stabilitate în România. Nu aş vrea să vă reamintesc contextul când a intrat PSD la guvernare, eram în plină criză socială şi era o incoerenţă guvernamentală acută. Ăsta este adevărul şi nu aş vrea să îi deranjez sau să îi supăr pe colegii mei”, a mai spus Marcel Ciolacu. Întrebat dacă se pune problema şi a susţinerii unui candidat comun la alegerile prezidenţiale, Ciolacu spunea: „Eu aş merge şi la Comisia Europeană să avem candidat comun”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.