Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Nicolae Ciucă RECUNOAȘTE greșelile PNL: Nu vom încurca. Orice afacere românească a devenit o lecţie de supravieţuire economică

gov.ro
Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a participat, joi, la evenimentul „Forumul Capitalului Românesc”, unde a afirmat că, în peroada pandemiei, orice afacere românească a devenit o lecţie de supravieţuire economică. însă există o speranţă de redresare. ”Cu certitudine, nu vom încurca, ci vom face tot ceea ce este posibil pentru a putea îmbunătăţi atât cadrul legislativ, cât şi dialogul cu mediul de afaceri”, a spus şeful Executivului. ”Ştiu că antreprenorii au trecut prin doi ani grei, COVID-19 a fost o încercare în urma căreia mulţi oameni de afaceri au suferit enorm, unii plătind preţul falimentului”, a spus premierul, precizând că orice afacere românească a devenit o lecţie de supravieţuire economică.

Nicolae Ciucă a afirmat că există o speranţă de redresare. ”Cu certitudine, nu vom încurca, ci vom face tot ceea ce este posibil pentru a putea îmbunătăţi atât cadrul legislativ, cât şi dialogul cu mediul de afaceri, pentru că am convingerea că împreună putem găsi soluţii, şi să reglementăm domeniul”, a mai spus Ciucă. Potrivit premierului, anul trecut, cinci dintre companiile care au raportat profituri sunt companii cu capital românesc. Premierul Nicolae Ciucă a spus că în raportul COFAS, România se află pe locul 4 din 12, în topul ţărilor din Europa centrală, în anul 2022, având 56 de companii în rândul celor mai mari jucători regionali, cu o cifră de afaceri de 63,4 miliarde euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.