Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Orban: 'Programul de măsuri economice a fost dezbătut cu preşedintele Klaus Iohannis, iar săptămâna viitoare va fi prezentat public'

Facebook
Ludovic Orban

Programul de măsuri economice a fost dezbătut cu preşedintele Klaus Iohannis, iar săptămâna viitoare va fi prezentat public, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban. Acesta speră ca în cel mult o lună să fie gata toate actele normative pentru implementarea măsurilor, potrivit Mediafax.

Premierul Ludovic Orban a declarat că pachetul de relansare economică a fost dezbătut cu președintele Klaus Iohannis şi ultimele măsuri se află „în linie dreaptă”.

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

„Am avut o întâlnire extrem de intensă și de serioasă cu preşedintele Klaus Iohannis, în care am discutat ultimele detalii și ultimele măsuri. Se află în linia dreaptă. Am convingerea că în cursul săptămânii viitoare îl vom putea prezenta public. În paralel cu elaborarea programului economic noi deja lucrăm la actele normative pentru implementarea fiecărei măsuri”, a spus Orban.

Premierul spune că sunt în pregătire şi actele normative pentru implementarea programului economic, astfel încât din momentul prezentării publice până la adoptarea actelor normative să nu treacă mai mult de o lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.