Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Premierul provinciei Ontario a înghițit o albină în timp ce vorbea despre posibilitatea privatizării sistemului de sănătate

iheartradio.ca

Premierul provinciei Ontario, Doug Ford, a creat o adevărată agitație pe internet când o albină i-a intrat în gât în timp ce vorbea despre posibilitatea privatizării sistemului de sănătate.

Ford răspundea la întrebările reporterilor din Dundalk, Ontario, cu privire la lipsa de personal din sistemul de sănătate din întreaga provincie și la posibilitatea privatizării, când albina i-a intrat în gură.

"Dumnezeule mare, tocmai am înghițit o albină", a spus el tușind.

Membrii publicului au putut fi auziți exprimându-și îngrijorarea pentru Ford, relatează cbc.ca.

După ce a luat o înghițitură de apă dintr-o sticlă, Ford a glumit, spunând "Acest video va fi redat la nesfârșit".

O persoană din public l-a întrebat dacă este în regulă și dacă mai poate să își continue discursul, la care Ford a răspuns: "Sunt în regulă. Îmi bâzâie înăuntru".

Ford a transmis reporterilor că el crede cu tărie în sistemul public de sănătate, dar că guvernul său va fi "creativ" atunci când va analiza modul în care acesta ar putea fi furnizat.

Ford a declarat că "toate variantele se iau în calcul" atunci când a fost întrebat dacă Ontario ia în considerare privatizarea în continuare a sistemului de sănătate.

"Nu voi face nimic fără să mă consult cu experții de acolo", a spus el. "Există un lucru pe care îl vom garanta: veți fi întotdeauna acoperiți de OHIP (Ontario Health Insurance Plan ), nu de cardul de credit".

Când a fost întrebat dacă pacienții vor trebui să plătească ceva dacă vor fi operați la o clinică privată, Ford a spus că vor fi acoperiți "100%".

"O să fim creativi? Absolut. Așa cum am menționat, nu putem, ca provincie, să continuăm să facem același lucru și să ne așteptăm la un rezultat diferit", a declarat Ford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.