Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Spaniei, vizat în mod direct de o bombă: Poliția a interceptat un pachet cu exploziv

Inquam Photos / Octav Ganea
Pedro Sanchez

Un pachet cu conținut exploziv care îl viza pe șefului guvernului spaniol, Pedro Sanchez, a fost interceptată de poliția spaniolă, informează postul spaniol de televiziune RTVE. Acest lucru ar fi avut loc pe 24 noiembrie.

"Pachetul a fost trimis prim-ministrului prin poștă obișnuită. El a fost identificat de ofițerii de securitate în biroul premierului", a relatat postul de televiziune.

Acesta este al patrulea caz din ultima vreme când coletele periculoase ajung la adresele structurilor guvernamentale, militare, strategice și diplomatice din Spania.

Anterior, joi, angajații serviciilor speciale spaniole au găsit un dispozitiv exploziv într-o poștă, al cărui destinatar este Centrul spaniol de comunicații prin satelit.

La amiază două colete suspecte au ajuns la Ambasada Ucrainei din Madrid, precum și la fabrica din Zaragoza, care este implicată în dezvoltarea și producția de echipamente militare pentru infanterie. Primul colet a fost adresat ambasadorului ucrainean. Angajatul ambasadei care a deschis coletul a fost rănit la mână în urma exploziei.

De asemenea, joi dimineață, agenţii de securitate de la baza aeriană Torrejón de Ardoz din Madrid au detectat pe scaner un pachet cu bombă trimis prin poştă Centrului de Sateliţi, care este situat în aceste unităţi militare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.