Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Theresa May are o reacție DURĂ, după ce Londra a interzis aplicația Uber, pe motiv de siguranță

metropotam.ro
Uber

Premierul britanic, Theresa May, a criticat joi decizia autorităţii londoneze de reglementare a transporturilor de a interzice serviciile firmei Uber în capitala Regatului Unit, informează Reuters. Licenţa Uber în Londra expiră sâmbătă, iar Transport for London (TfL) a decis pe 22 septembrie să nu o reînnoiască, din cauza politicii firmei privind raportarea infracţiunilor şi verificarea antecedentelor şoferilor, informează agerpres.ro.

Vești BUNE pentru români: Începe Loteria Vizelor 2019. Ce trebuie să știi


"Da, există preocupări privind securitatea şi probleme pe care Uber trebuie să le rezolve, dar aş dori să văd condiţii egale pentru firmele private şi minunatele noastre taxiuri londoneze, taxiurile noastre negre, marea noastră instituţie naţională", a declarat May într-un interviu pentru BBC. "Dintr-un condei, ceea ce a făcut primarul a fost să pericliteze 40.000 de locuri de muncă şi desigur (...) a afectat vieţile celor 3,5 milioane de utilizatori ai Uber", a mai spus ea. 

Uber va mai putea furniza servicii în Londra - una din cele mai mari pieţe de taximetrie din lume - timp de câteva luni, până la soluţionarea contestaţiei la decizia TfL. Directorul general al firmei, Dara Khosrowshahi, numit de mai puţin de o lună, şi-a cerut scuze londonezilor. Aceştia strânseseră până joi seara 800.000 de semnături în care cer municipalităţii să revină asupra deciziei de a interzice Uber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.