Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Tudose a pus PUNCT conflictului dintre Primăria Capitalei şi Guvern - FOTO/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea Mihai Tudose

Conflictul dintre Primăria Capitalei şi Guvern de care făcea vorbire primarul Gabriela Firea pare să fi luat sfârşit. Primarul General a avut miercuri o întâlnire cu premierul Mihai Tudose. Într-o conferinţă de presă ulterioară întâlnirii, cei doi au vorbit despre proiectele dezbătute.

content-image

"Am trecut in revista cele mai importante proiecte pe care Primaria Generala trebuie sa le implementeze cu sprijin guvernamental. Am discutat cu domnul premier despre faptul ca Primaria Generala si-a manifestat intentia, printr-o hotarare de Consiliu General, de a achizitiona la valoare nominala pachetul de la Elcen. Domnul premier si-a manifestat in continuare interesul ca intr-o sedinta de guvern viitoare sa se ia aceasta hotarare. (...) L-am rugat sa ne acorde sprijin incat Comisia Tehnica de pe langa Ministerul Culturii sa nu mai blocheze avizele solicitate de municipiu, ca pana acum. ", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

content-image

Citeşte şi: Mihai Tudose, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre achiziţia unei aeronave pentru IOHANNIS - VIDEO

"Am promis si ne-am angajat ca vom guverna pentru oameni. (...) Am stab un mod de lucru si in general, si pe domenii, intalniri cel putin lunare la nivel de primar general cu premierul. (...) Discutia pe metrou isi va gasi rezolvarea, vom vedea cat de fezabila e trecerea lui la Primaria Generala. (...) Cu Centura e un pic mai complicat, dar si acolo am cazut de acord ca vom face o analiza, sa vedem cum e mai bine. Nu e important cine o are, ci sa o avem cu totii, sa fie.", a completat premierul Mihai Tudose.

Citeşte şi: Premierul Tudose decide ASTĂZI soarta şefului ANAF. Întâlnire de grad ZERO la Guvern - VIDEO.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.