Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, IRONIC la adresa unui ministru: 'Bine aţi venit în România'. Modificări de PROPORŢII la Institutul Cantacuzino

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose

Premierul Mihai Tudose l-a taxat dur pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, în cadrul şedinţei de Guvern. După ce l-a ironizat, prim-ministrul i-a mai dat ministrului o lovitură de proporţii: a decis ca Institutul Cantacuzino să treacă de la ministerul Sănătăţii în subordinea Ministerului Apărării.

"Domnule ministru Bodog, bine ati venit in Romania! Va rog ca impreuna cu domnul ministru Tutuianu Institutul Cantacuzino sa devina parte componenta a MAPN.  Poate o mana mai de fier, mai militarizata poate sa aiba in sfarsit rezultate.", a spus premierul în cadrul şedinţei de Guvern.

Deşi premierul a susţinut ca această mutare să aibă loc într-o lună, ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu a promis că va veni cu un proiect de act normativ în maxim 3 săptămâni.

"Daca e sarcina, o preluam. M-am si gandit cum ar putea fi organizat si am facut si o analiza prealabila. Nu am toate datele ca sa ma pronunt acum. Propun ca imp cu min Bodog sa venim in maxim 3 saptamani sa venim cu un proiect de act normativ in care sa il preluam si sa il transf in unitate militara, cu conducere militara.", a completat ministrul Apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.