Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Tudose i-a găsit înlocuitor lui Carmen Dan: Pe cine vrea ministru de Interne (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
MAI ministerul afacerilor interne Inquam Photos

Premierul Mihai Tudose a transmis clar că nu mai poate lucra cu ministrul Carmen Dan. O demisie a ministrului se amână însă, potrivit unor surse, cel puțin până la ședința Comitetului Executiv Național al PSD din 29-31 ianuarie. Între timp, premierul i-a găsit deja înlocuitor lui Carmen Dan, afirmă surse guvernamentale pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi și: ATENȚIE, au crescut amenzile! Lista obiectelor pe care trebuie să le ai tot timpul în mașină

Surse convergente au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că premierul Mihai Tudose dorește să-l instaleze în fruntea Internelor pe actualul vicepremier fără portofoliu, Marcel Ciolacu. Miercuri seara, în interviul de la Antena 3, Tudose a ținut să-l laude pe Ciolacu afirmând inclusiv că, dacă vicepremierul ar pleca, nu ar mai putea nici el să rămână în funcție.

„Spune lumea că nu face nimic, că e ministrul fără portofoliu. Însă, el muncește mai mult decât orice ministru. Se poate verifica pe cameră că nu a stat niciodată mai puțin de 12 ore. Am venit împreună, plecăm împreună. Dacă pleacă mâine, plec cu el”, a afirmat Tudose la Antena 3.

Vezi și: Cum să ai grijă de cel mai important organ: Exercițiile care îți țin creierul ‘în formă’

Pe de altă parte, așa cum STIRIPESURSE.RO scria acum câteva ore, citând national.ro, tabăra Dragnea l-ar dori ministru de Interne pe Claudiu Manda, actualul președinte al Comisiei de control a activității SRI. Bursa zvonurilor îl dă ca variantă de ministru și pe Gabriel Vlase, vicepreședinte Camerei Deputaților.

Marcel Ciolacu a fost subiectul unor articole de presă de-a lungul timpului, din cauza relației de prietenie cu Omar Hayssam. Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat la laudele premierului pentru Ciolacu, făcând un apel la președintele Iohannis.

„Dincolo de efuziunea de neghiobie sinceră, cred că Omar Hayssam s-a bucurat să audă asta. Vânătoarea e vacanță? Până ne lămurește Titanul din Brăila, aștept un răspuns public de la Klaus Iohannis dacă, după o eventuală nominalizare a lui Marcel Ciolacu drept înlocuitor al lui Carmen Dan la MAI, se va simți confortabl în CSAT alături de (cel puțin) amicul condamnatului pentru terorism. Și pe cel al Ambasadei SUA, evident”, scrie Ciutacu pe blog.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.