Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Tudose o critică pe Gabriela Firea pentru târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei: 'Nu cred că e cea mai inspirată decizie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose o critică pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pentru decizia de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei, locul în care au loc protestele #rezist. Tudose se arată încrezător că Firea va renunţa la idee.

"Nu cred că e cea mai inspirată decizie un târg în mijlocul pieţei. Nu am vorbit (cu Gabriela Firea despre târg - n.r.). În primul rând, spuneţi-mi şi mie cum ajunge omul acolo, că nu prea sunt treceri de pietoni. E complicat. Eu cred că îşi va da seama că nu e cea mai inspirată alegere. Mai mult, se şi interpretează că se face târg să nu mai vină nu ştiu cine...", a declarat Mihai Tudose.

Primăria Capitalei urmărește ca prin acțiunile și evenimentele pe care le organizează să vină în întâmpinarea nevoilor și preferințelor tuturor bucureștenilor, indiferent de apartenența la anumite categorii sau grupuri sociale și fără a ține cont în vreun fel de afinitățile politice ale acestora, afirma miercuri primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, într-o declarație în contextul comentariilor apărute în spațiul public referitoare la organizarea în Piața Victoriei a unui târg de Crăciun.

Gabriela Firea declară că nu se intenționează restrângerea în vreun fel a drepturilor cetățenilor, motiv pentru care consideră că "sunt cu atât mai greu de înțeles luările de poziție eminamente politice în legătură cu evenimentele organizate de Primărie pe parcursul lunii decembrie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.