Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Viorica Dăncilă a transmis că Guvernul alocă peste 164 de milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de calamități

calamitati agricultura

Viorica Dăncilă a transmis, marți, că Guvernul va aloca autorităților locale din 27 de județe, peste 164 de milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de calamitățile naturale. Fondurile se alocă pe baza solicitărilor făcute de autoritatea locală, ISU, și prefectura de județ afetată, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

"Venim în sprijinul comunităților locale care au nevoie de fonduri guvernamentale pentru refacerea infrastructurii afectate de calamitățile naturale. În ședința de astăzi vom aloca autorităților locale din 27 de județe peste 164 de milioane de lei din fondul de intervenție la dispoziția Guvernului. Acești bani vor finanța lucrări de refacere și reabilitare a infrastructurii hidrotehnice, terasamente și maluri de apărare, drumuri județene și comunale, poduri și podețe, afectate de inundații și alunecări de teren. Fondurile sunt alocate pe baza solicitărilor și evaluărilor făcute de autoritățile locale, inspectoratele pentru situații de urgență și prefecturile din județele afectate",a declarat premeirul Viorica Dăncilă, marți, în debutul ședinței de Guvern.

Viorca Dăncilă a anunțat pe 9 iulie că Guvernul va discuta despre un ajutor financiar de aproximativ 8,2 milioane de euro de care România va beneficia pentru refacerea infrastructurii publice afectată de calamități naturale produse în vara anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.